Hygienecode online - haccp administratie

Uw HACCP administratie snel op orde met een eenvoudig online systeem

Met onze HACCP tool bent u aan het einde van de dag vlot door uw administratie heen. Voor de meeste ondernemers is dit een vervelende klus, want ze houden zich liever bezig met hun kernactiviteiten. Logisch, want dit levert geld op en al het andere kost alleen maar tijd. Om uw kostbare tijd niet te verspillen is ons online systeem een perfect middel om uw administratie op orde te houden én aan alle wettelijke regels te voldoen. Vraag nu vrijblijvend een proefaccount aan. Door het aanvragen van een proefaccount kunt u zich een beter beeld vormen van welke voordelen wij u bieden.

HACCP administratie eenvoudig bijhouden

HACCP administratie tijdrovend? Dit kan voorgoed verleden tijd zijn, want met ons systeem kunt u dit eenvoudig bijhouden. Ons systeem is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Een adequaat voedselveiligheidssysteem is een absolute noodzaak voor elk bedrijf in deze sector en voor alle bedrijven die hieraan verbonden zijn zoals transportbedrijven.

U kunt uw HACCP administratie bijhouden vanaf iedere (werk)plek, zodat u goed kunt monitoren wat er precies in uw bedrijf gebeurt. Hygiënecode online bevat alles wat u nodig heeft, want wij leveren pakketten op maat. Het systeem is modulair opgebouwd, zodat u eenvoudig kunt uitbreiden. Het openingsscherm biedt u een volledig overzicht van wat er die dag moet gebeuren, zodat u niets kunt vergeten. Uw persoonlijke assistent in digitale vorm. Papieren kunt u niet meer kwijtraken, want alle gegevens worden automatisch opgeslagen. Een ander groot voordeel is dat onze tool geaccepteerd wordt door het NVWA. Bij een controle kunt u uw HACCP administratie online aan hen voorleggen.

Flexibele HACCP tools

Het NVWA is in het leven geroepen om de veiligheid van ons voedsel te waarborgen. Besmet voedsel kan grote gevolgen hebben. Dit gebeurt als er onhygiënisch met voedsel wordt omgegaan. Een beruchte ziekmakende bacterie is salmonella. Het kan voorkomen in rauwe dierlijke producten zoals vlees, vis en eieren maar ook op rauwe groente en fruit. Een lichte besmetting veroorzaakt maag- en darmklachten, maar in sommige gevallen zijn de gevolgen ernstig. Om dit te voorkomen zijn hygiënische maatregelen nodig die zijn vastgelegd in een hygiënecode. Voor iedere branche gelden er andere regels. Een flexibele HACCP tool is dan onmisbaar voor uw administratie.

Voor het opzetten van uw HACCP administratie berekenen wij een eenmalig bedrag. Daarna zijn de kosten afhankelijk voor welk pakket u kiest. Hebt u een bedrijf met meerdere filialen, dan nog kunt u volstaan met een pakket, want met één inlogcode kunnen u en uw medewerkers overal inloggen. U bent niet afhankelijk van uw PC of laptop, want u kunt zelfs inloggen op uw tablet of smartphone. De techniek schrijdt voort en levert iedere keer weer nieuwe mogelijkheden. Die mogelijkheden benutten wij optimaal, zodat u uw HACCP administratie vlekkeloos kunt bijhouden. Vraag vandaag nog een proefaccount aan of neem contact met ons op. Wij bieden u graag hulp in de complexe wereld van HACCP. Samen lossen wij het op!

Franchisegever en Hygiëne vragen:

Bent u franchisegever of gaat u een franchise formule starten? Denk dan ook eens aan het digitaliseren van uw HACCP. Door een systeem in eigen huistijl of gekoppeld in uw eigen digitalen omgeving. Zodat u voor alle medewerkers de zelfde werktaken heeft in het bijhouden en verplichtingen in uw HACCP. Dit geeft duidelijkheid binnen uw organisatie. Medewerkers kunnen simpel in elk filiaal de verplichting voor uw HACCP bijhouden omdat het allemaal in hygiënecode online in het beginscherm staat in een 'to do list'. Wilt u weten wat Hygiënecode online voor u kan betekenen? Bel 076-7002347 of mail. Begin vandaag nog zodat Uw formule ook als groen bekent staat bij de NVWA.

HACCP met Hygienecodeonline


Hygienecodeonline©