Hygienecode online - Trots op

Wij zijn trots dat we ook bepaalde organisatie kunnen helpen met sponseren. Ook vrijwillerger organisatie mogen steun verwachten van ons.

En daar zijn we trots op: 

 

 

Als groot Fan van de gebroeders zijn we dan ook Media sponsor van de Supportersclub.


Koks tegen Kanker: 

Voor deze groep mensen is eten gedegradeerd tot een “moeten” of zelf tot niet meer kunnen eten..  Ondervoeding ligt op de loer en het welzijn is tot een dieptepunt gedaald. Dit team is opgeleid om deze patiënten te helpen en in goede samenwerking, eventuele smaak-handicaps te kunnen opheffen door het aanpassen van de receptuur. Er is een app ontwikkeld om verdere ondersteuning te geven. Zo kunnen we bijsturen en eventuele vragen, gelijk beantwoorden. Dit alles om de patiënten weer lekker te laten eten!

 Klik Hier voor alle informatie.


Buurtschap T Stuk. 1 van de 20 buurtschappen van het grootste corso van de werld. Corso Zundert . Elke 1e zondag van September.


Bier is hot and happening! Verschillende bieren van over de hele wereld kunt u in onze regio proeven in de lokale horeca of kopen in de diverse verkooppunten. Met Bierfestival Zundert richten wij ons op een regionaal assortiment. In April elk jaar.


lid van:

Het Gastronomisch Gilde is dé vereniging voor professionals en leerlingen in eten, drinken en gastvrijheid.
Het Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen, die alle soorten vakmensen in de gastronomie omvatten
en samen een expertisecentrum voor culinair vakmanschap vormen.