Hygienecode online - NUTTIGE INFORMATIE

Hygiënecode Online:

Je HACCP compleet in 1 systeem

Hygiënecode online is de ideale onlineoplossing voor het registreren, bijhouden en handhaven van de HACCP regels in uw bedrijf, zonder papieren rompslomp. Een Uniek systeem met het complete advies van mensen uit de praktijk. Met Hygiënecode online kunt u zich volledig concentreren op het produceren en verkopen van verse voedingsmiddelen, terwijl u moeiteloos alle verplichte verslagen op orde houdt. Hygiënecode online werkt net zo makkelijk op uw computer als op uw laptop, tablet of smartphone. Dit alles met je uren registratie en personeelsplanning in één systeem.

Het werken volgens de verplichte hygiëne codes betekent voor de ondernemer vaak vervelend, tijdrovend administratief werk. Handboeken moeten worden doorgebladerd, lijstjes moeten worden ingevuld en data uit het productieproces moeten handmatig worden ingevoerd. Hoe houd je als ondernemer grip op alle regels, richtlijnen, procedures en wetten?

Hygiënecode online is daarop het antwoord. Met deze tool, heeft de ondernemer inzicht in alle verplichte parameters van het bedrijfs- en productieproces. Het systeem is goed bevonden door NVWA.

Zo voorziet Hygiënecode online in registratie van uren van medewerkers, personeelsplanning, schoonmaak schema’s, temperatuur monitoring, grondstof leveringen, recepturen, voorraden, ongediertebestrijding, RI&E (risico-inventarisatie & -evaluatie) werkschema's en natuurlijk een compleet huishoudelijk reglement in het handboek. Het systeem is modulair opgebouwd. Behalve de verplichte standaard rubrieken kan het worden uitgebreid met extra modules die precies op uw bedrijf van toepassing zijn.

Hygiënecode online zorgt niet alleen voor gemak en meer overzicht, maar ook voor een enorme tijdsbesparing. Deze site biedt u alle informatie. Ontdek welke voordelen het systeem heeft voor uw bedrijf. Heeft u nu al interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op. Vraag hier de Algemene leveringsvoorwaarde aan.