Hygienecode online - NIEUWS

Nieuws over Hygiënecode Online:


Samenwerking met Kolijn Bakkerij advies Bureau:

Geoffrey Kolijn is een bekend persoon in de bakkerij wereld in Nederland.  

De samenwerking tussen HCO en Kolijn advies is dat de digitale oplossing een oplossing kan zijn in het bijhouden van alle HACCP formulieren in uw bedrijf. De focus van Kolijn Advies ligt op het adviseren en ondersteunen van bakkerijen op de volgende aandachtsgebieden.

– Etiketteren & Productinformatie
– Hygiëne-advies en inspectie
– Organisatie & Planning


AMS

De digitale oplossing voor uw allergenen management.

Eenvoudig, snel en volledig allergenen-beheer:

AMS is een handig online programma waarmee u met een paar muisklikken uw allergenen in al uw producten of gerechten inzichtelijk maakt. U bespaart hiermee de nodige tijd en kosten. Binnen 3 stappen voert u eenvoudig uw gerechten of producten in. De intelligente software houdt voor u bij in welk product of gerecht welke allergenen verwerkt zijn. Als uw klant vraagt welke allergenen er in uw gerechten verwerkt zijn kunt u hier direct antwoord op geven. Dit samen met je HACCP oplossing in 1 systeem!


Uren registratie en personeelsplanning:

Om je HACCP systeem uit te breiden met de modules uren registratie en personeelsplanning is een mailtje al voldoende.

Nu is het mogelijk om ook je personeels zaken als het in en uitklokken van je medewerkers simpel via het hygiënecode online bij te houden. Met een duidelijk overzicht  van elke medewerker. De module personeelsplanning is ook nieuw en handig om voor alle afdelingen je rooster te plannen. Heel simpel in hygienecode online kunnen medewerkers ingeroosterd worden, alle diensten zijn simpel in te voegen. En alles is zo overzichtelijk. Medewerkers kunnen via een eigen inlog aangeven wanneer ze beschikbaar zijn. Dit is weer super handig als je gaat plannen. Na het plannen is het 1 klik op de knop versturen en alle medewerkers krijgen een mail met hun rooster en eventuele opmerkingen.

Deze module is voor € 5.95 p.m. beschikbaar in Hygiënecode Online.


P&O Consult en Totaal Hygiëne B.V. gaan samen werken:

P&O consult verzorgd  in-company trainingen voor horeca- en recreatiepersoneel zoals Gastgericht en commerciëel werken, Samenwerking, HACCP hygiënecode en Sociale hygiëne. Door deze samenwerking kunnen bijde partijen een totaal concept aanbieden.

Kijk voor meer info op P&O consult of Totaal Hygiëne B.V.


 

Schoonmaak en werkwijze pop-up in schoonmaak taak:

Pop-up met je complete beschrijving van de schoonmaaktaak. Dit wil zeggen dat er nu een uitgebreide informatie gedeeld kan worden over de schoonmaak taak of werkwijze.

https://i.gyazo.com/7790010855601d4d025cc0a934d5c3c7.png

Als je op de knop “meer info” klik, krijg je een pop-up met de uitgebreide info.

In deze info kun je ook foto’s zetten. Of link na een website of YouTube filmpje over een machine bijvoorbeeld.

Ook handig als je personeel hebt die een andere taal spreken om hier in hun taal de taakomschrijving toe te voegen.


E-mail Alert:

Het systeem laat op de begin pagina zien wat er die dag moet gebeuren aan taken en metingen. Als dit gebeurt is verdwijnt dit uit het overzicht. Staan er aan het einde van de dag nog taken of metingen in de lijst! dan wordt er een E-mail alert verstuurd. Zodat je nog kunt bij sturen en niets vergeten wordt.