Hygienecode online - Micro Analyse Zeeland

Micro-Analyse Zeeland is gespecialiseerd in microbiologische analyses in voornamelijk levensmiddelen, water en mest/digestaat. Daarnaast voeren wij hygiënecontroles, oppervlakte- en luchtmetingen uit. Wilt u de houdbaarheid bepalen van uw producten? Dan is Micro-Analyse Zeeland hiervoor uw juiste partner. Het onderzoek naar de aan/afwezigheid van de Legionella-bacterie in drinkwaterleidingen is een vast onderdeel van onze dienstverlening. Naast microbiologische analyses kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw chemische analyses.

U kunt uw monsters zelf nemen en afgeven op ons laboratorium maar u kunt er ook voor kiezen de monsterneming en het (gekoeld) transport naar het laboratorium door een van onze buitendienst medewerkers uit te laten voeren. Wij beschikken namelijk over een eigen ophaal-service!

Het laboratorium van Micro-Analyse Zeeland is door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd conform ISO 17025 en staat bij de RvA geregistreerd onder nummer L420. Ook heeft het COKZ, Micro-Analyse Zeeland als voldoende gekwalificeerd laboratorium aangemerkt voor verschillende microbiologische verrichtingen in de zuivelsector.

Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers met aandacht voor elk monster en elk onderzoek. Of u nu eenmalig een onderzoek wilt laten uitvoeren of op reguliere basis van onze diensten gebruik wilt maken, wij staan voor elke opdracht – groot of klein – voor u klaar en denken graag met u mee!

www.microanalyse.nl