Hygienecode online - Kolijn Bakkerij Advies

Geoffrey Kolijn Bakkerij Advies:

Het was al op jonge leeftijd duidelijk dat ik bakker wilde worden. Mijn ouders hebben vroeger een bakkerij gehad in Afrika en de foto’s hebben altijd tot mijn verbeelding gesproken. Waarschijnlijk ben ik geïnspireerd geraakt door foto’s van mijn vader waarop hij werkzaam was als bakker.

Met mijn vakdiploma’s en een ondernemersdiploma op zak had ik een duidelijk doel voor ogen: aan het werk bij een ambachtelijke brood- & banketbakkerij. Mijn uiteindelijke ambitie was het starten van een eigen bakkerij.

Na tien jaar in een ambachtelijk bakkersbedrijf gewerkt te hebben moest ik wegens omstandigheden mijn koers bijstellen.

In 1992 ben ik in dienst getreden bij een van de voorlopers van het huidige Nederlands Bakkerij Centrum Wageningen. Hier heb ik ruim 21 jaar met veel plezier gewerkt in diverse
functies. Zo ben ik werkzaam geweest als Kwaliteitsbegeleider, Planner en Coördinator Buitendienst, Coördinator Binnendienst, Hoofd Binnendienst en Hygiëne-adviseur. De laatste
jaren fungeerde ik als hygiëne-inspecteur voor de Stichting Voedselveiligheids- inspectie Wageningen. In welke rol ik ook acteerde, voor mij heeft de bakker en de bakkerij altijd
centraal gestaan.

Eind oktober 2014 heb ik het besluit genomen om een eigen onderneming te starten en op 6 januari 2015 werd Kolijn Bakkerij Advies een feit.

De focus van mijn bedrijf ligt op het adviseren en ondersteunen van bakkerijen op de volgende aandachtsgebieden:

– Etiketteren & Productinformatie
– Hygiëne-advies en inspectie
– Organisatie & Planning

Voor een nadere toelichting verwijs ik u naar mijn diensten.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen of wenst u meer informatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via de contactpagina.

Met vriendelijke groeten,

Geoffrey Kolijn
Kolijn Bakkerij Advies Maarheeze