Hygienecode online - Info Food Labels

Info food labels:

Info Food Labels is een zeer effectief manual HACCP codeersysteem (houdbaarheidsstickers) ontwikkeld en getest door chefkoks voor voedsel– registratie en opslag en is het enige 2 label codeersysteem bestaande uit: De Pictogramlabel4all & De Week Day (first in first out) Label voor alle CCP’S zoals THT / TGT (gebruik tot of verkoop tot) informatie. Verreweg het beste codeersysteem door een speciale en oplosbare lijm waardoor er geen papier en lijmresten achterblijven na wasprocedure met een naspoeling van 80° Celsius. Ons papier is condensbestendig zodat er ook na een diepvriesperiode nog op geschreven kan worden, denk aan borgingdatum. Nieuw en future proof (altijd volgens de laatste HACCP wet en regelgeving) is ons web-based codeersysteem “Online-Labelling.com” voor het online afdrukken van buffet & productie labels op A4 vellen met een standaard kantoorprinter en single print met een labelprinter. 

Info Food Labels staat voor: Eenvoudig en accuraat coderen. Paul Duijnstee heeft 30 jaar lang tal van eigen restaurants gerund. Zoals zoveel andere koks liep Paul in de praktijk telkens tegen inefficiëntie van bestaande codeersystemen aan. “Ik vond dat er nogal wat viel te verbeteren en ben daarom – met feedback en hulp van andere koks en keuken specialisten – in 2005 met het pictogramsysteem gekomen.” De ondernemer besloot eerst hotel en restaurantscholen te bezoeken. En met succes, want alle belangrijke opleidingen op dit gebied in de Benelux gebruiken nu ‘Info Food Labels’ als lesmateriaal. Niet alleen horecavakscholen, maar ook diverse bekende hotelketens, restaurants, grootkeuken instellingen, voedsel- verwerkende bedrijven en laboratoria maken naar tevredenheid gebruik maken van dit codeersysteem. “We doen veel keuken presentaties en workshops die ook voor ons waardevolle feedback opleveren. Dit garandeert dat we ook in de toekomst het systeem kunnen verbeteren op basis van deze input uit de markt en collega’s.”

Het product: Andere op de markt verkrijgbare codeersystemen bestaan veelal uit meer dan 10 stickers, laten ongewenste lijm & papierresten achter op de opbergbakken en voedselcontainers. De labels van ‘Info Food Labels’ doen dat niet, de lijm lost op bij 80° C tijdens het naspoelprogramma van de vaatwasser. Hiermee wordt het probleem van de kruisbesmetting sterk gereduceerd. Tevens zijn alle andere op de markt zijnde systeemstickers niet bestendig tegen terugslag van condens, zodat aantekeningen onleesbaar worden met alle gevolgen van dien. Op de labels van ‘Info Food Labels’ kan -door ons condensbestendig papier- ook na diepvries periodes gewoon nog de borgingdatum geschreven worden. Ga naar ‘News & Video’ op de Home pagina voor informatie en redactionele publicaties.

   de nieuwe codeer oplossing in Hygiënecode Online.