Hygienecode online - Hygienecode Slagerij

Slagerijsoftware of Poeliersoftware:

Hygiënecode voor Slagers- en Poeliersbedrijven:

Een HACCP hygiënecode maakt het administratieve werk voor bakkers en andere bedrijven een stuk eenvoudiger. Het werken volgens de HACCP-regels is sinds 1995 wettelijk verplicht voor alle bedrijven die te maken hebben met het bereiden van eet- en drinkwaren. Dit geldt dus niet alleen voor bakkerijen, slachterijen maar ook voor bedrijven in de horeca. We denken dan aan onder meer lunchrooms, catering enz. Ons bedrijf heeft een online instrument op de markt gebracht die u in staat stelt om alles te registeren zoals is vereist.

HACCP online hygiënecode systeem vanaf iedere werkplek

Voor de ondernemer is het vaak een lastige taak om te werken volgens de voor hun geldende HACCP hygiënecode. Met onze online HACCP software wordt het registeren, bijhouden en handhaven van deze regels een stuk eenvoudiger. Hierdoor kunt u de focus leggen op uw kernactiviteiten en wordt uw administratie een neventaak. Wij bieden u hét instrument dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering met handige HACCP software voor horeca, bakkerijen én slagerijen. Toepasbaar op uw iOS, Windows tablet, Android of Smartphone. Werken met dit systeem biedt het grootste gemak, want u hoeft niet altijd op kantoor te zijn. Hiermee kunt u werken vanaf iedere plek!

Hygiënecode online geeft u snel en duidelijk een overzicht welke kritische punten uw aandacht verdienen. De standaardmodules voldoen aan de richtlijnen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kunt u dit systeem uitbreiden met tools die zijn toespitst op uw branche. Bedrijfs- en productieprocessen in en voor bakkerijen zijn nu eenmaal weer anders dan voor poeliers of horeca.


Hygiënecode Slagers- en Poeliersbedrijf:

Hygienecode slagers- PoeliersbedrijfBegin 2021 wordt de nieuwe Hygiënecode Slagers- en poeliersbedrijf 2021 verwacht, wij zorgen natuurlijk dat alle aanpassingen direct in ons systeem komen. Neem nu als voorbeeld de codeer/eiket oplossing. Dit is de simpele oplossing voor etiketten op uw maaltijden of salades.

Wij zij samen met de KNS (koninklijke Nederlandse Slagers) en de Poeliersbond (voorheen de NBPW) een samenwerking aan gegaan om voor de leden en de toekomstige gebruikers van de nieuwe Hygiënecode een compleet digitale oplossing te maken. Het is compleet door alle registratie formulieren maar ook de complete nieuwe hygiënecode als module en de receptenmap van de KNS als module.

Het is dan ook 2021 de stap om de digitale stap te gaan maken met uw HACCP-registratie en direct ook alle uitbredingsmodules te gaan gebruiken:

  • uren registratie
  • personeelsplanning
  • coderen plus
  • allergenen
  • temperatuur bewaking 24/7

Meer info voor u als Slager of poelier: klik hier voor digitale ondertekening.


Codeer oplossing:

Naast alle HACCP formulieren is er ook de uitbredings module Coderen plus. Vanuit je zelf gemaakte bibilotheek kun je direct printen. Je kunt er bezorglabels maken. Of je maakt codeer labels als je iets gaat bewaren in de koeling. of je maakt schap kaartjes voor in je vitrine met je eigen logo. Of je maakt je eigen ettiketten voor de voorverpakte producten in uw vitrine.

Dit allemaal snel en simpel.

Vraag meer info aan: klik hier

 

 

 


Online module met handboek voor Slagerij of Poelier:

Daarnaast heeft ons systeem een handboek die de HACCP regels bevat die van toepassing zijn op uw bedrijf (branche). Het geeft u een duidelijk overzicht van de regels waar u zich aan dient te houden bijvoorbeeld voor bakkerijen, slachterijen en horeca. Geen risico nemen betekent dat u zorgeloos uw bedrijf kunt leiden.

Vernieuwing betekent bij ons verbetering. Net als u, proberen wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Daarom willen wij graag onze allernieuwste module bij u onder de aandacht brengen: de module allergenen. Hiermee bieden wij bedrijven in de horeca, maar ook bakkers en slagers de mogelijkheid om allergenen stickers te printen. tot complete etiketten voor je maaltijden.  Zelfs deurstickers zijn mogelijk. Een klant kijkt toch altijd waar hij/zij het beste terecht kan voor goede en betrouwbare producten.

 

Bent u geïnteresseerd?

Dan kunt u een proefaccount aanvragen op de homepagina hoe onze HACCP software werkt. Het hele systeem kan op ma

at worden geleverd, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Hebt u vragen, stuurt u ons dan even een e-mail. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak. 076-7002347

Graag op de hoogte blijven van onze oplossing? meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Een greep aan bedrijven die u voor gingen:

     enz...