Hygienecode online - HYGIENECODEONLINE

OVER HYGIËNECODE ONLINE:


Wat is Hygiënecode online?

Het is een systeem dat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven in de voedingsmiddelensector. Deze bedrijven zijn gehouden aan de wet- en regelgeving van de overheid en staan onder controle van de Nederlandse Voedsel- en Waren autoriteit (NVWA). Om conform de wet- en regelgeving te werken, zijn er voor vrijwel alle voedingsmiddelen branches hygiënecodes opgesteld. Hygiënecode online legt de verbinding tussen deze hygiënecodes en de praktijk. Het online systeem is dé oplossing voor veilig en verantwoord werken in een schone, hygiënische productie omgeving. De gebruiker hoeft geen computer expert te zijn om met het systeem te kunnen werken. Het is eenvoudig te bedienen en makkelijk te begrijpen. Het rekent af met papieren rompslomp. Hygiënecode online: ontwikkeld in de praktijk vóór de praktijk. 

Hoe werkt Hygiënecode online?
Eenmaal ingelogd met gebruikersnaam en wachtwoord laat het systeem zich heel simpel bedienen. Vanuit hier is alles makkelijk bij te houden. Of het nu gaat om het registreren van temperaturen of schoonmaak schema's, alles wordt digitaal vast gelegd. Bijvoorbeeld: onder de knop geschiedenis is het mogelijk om alles wat digitaal is opgeslagen, simpel terug te vinden is. Bij eventuele controle is het met 1 druk op de knop terug te vinden. Ook is het mogelijk in de module stickers uw Allergenen stickers  te maken en uit te printen. Heel het systeem denkt met u mee door zelf aan te geven wat u moet doen om uw Hygiëne op order te houden.
Zo is er voor elk bedrijf dat werkt met een hygiënecode een systeem te leveren dat helemaal is afgestemd op de specifieke behoeften. “En mocht een ondernemer tijdens het gebruik toch onverwacht problemen ervaren? Ons support team staat 24/7 klaar om die zo spoedig mogelijk te verhelpen,”

Nieuwsgierig geworden wat Hygiënecode online voor u kan betekenen??

Vraag dan nu je proefabonnement aan.


De module RI&E.

Hygiëne en Veilig werken gaan altijd samen. Daarom is er in het systeem ook aandacht voor de RI&E.

Het is belangrijk dat je het evaluatie rapport en plan van aanpak ook communiseert met uw personeel.

Daarom is er ook de mogelijkheid om dit in de module RI&E op te nemen.

Voor meer info kijk je op RI&E advies.  of neem contact op voor meer info.


Meer HACCP info per branche:

Hier staat per branche beschreven wat voor HACCP systeem te gebruiken is. Hygienecode online maakt

deze systemen op maat. Dus voor groot en klein is er een oplossing!