Hygienecode online - HACCP Thermometer

HACCP Thermometer:

Om de voedselveiligheid te kunnen garanderen zijn voor het bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van levensmiddelen betrouwbare meetinstrumenten noodzakelijk. De wetten en voorschriften van onder andere HACCP, BRC en IFS verplichten u gebruik te maken van een thermometer die voldoen aan de richtlijnen. Een HACCP thermometer voorzien van een ISO-kalibratiecertificaat helpt u om eenvoudig te kunnen voldoen aan het verplichte onderdeel “meten en registreren”.

HACCP thermometer voor uw voedselveiligheidsplan

Om de voedselveiligheid te kunnen garanderen is een voedselveiligheidsplan (HACCP) voor bedrijven opgesteld. Bedrijven die zich namelijk bezighouden met bijvoorbeeld de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking en vervoeren van levensmiddelen dienen dit, volgens het voedselveiligheidssysteem op een veilige manier te doen. Het is namelijk van essentieel belang dat de veiligheid van de consument prioriteit heeft.

Voor alle thermometer en monitoring systemen gaat u naar: klik hier!