Hygienecode online - HACCP Hotel

Hotel software:

HACCP in Hotel digitaal bijhouden.

Ook wij helpen klanten om hun medewerkers en gasten een aangename en hygiënische hotelomgeving te bieden.

Wij begrijpen dat goede hygiëne essentieel (HACCPhotel) is om een hotelomgeving te creëren waarin gasten zich tevreden, goed verzorgd en speciaal voelen.

In hotels wisselen gasten elkaar snel af, zeker in drukke seizoenen. Het is belangrijk voor uw imgo dat alle ruimtes doeltreffend en hygiënisch schoongemaakt worden, en niet alleen mooi opgeruimd zijn. Door onze digitale HACCP oplossing te gebruiken is er voor alle kamers en andere ruimtes een duidelijke checklijst te maken in Hygiënecode online, die dan weer simpel is in te vullen voor uw medewerkers. 

Mogelijke gevolgen van slechte hygiëne

  • Slecht voor uw imago: beschadigt uw merk en goede naam.
  • Bedreigt het welzijn van uw personeel en verhoogt ziekteverzuim.
  • Slechte beoordelingen en negatief effect op aantal boekingen.
  • Overtreding van gezondheids- en veiligheidsnormen.
  • Uw gasten zijn ontevreden over hun verblijf.

 

Betere hygiëne heeft financiële voordelen.

  • Betere klantervaringen komen de beoordelingen en het aantal boekingen ten goede.
  • U vermijdt de kosten van het niet voldoen aan de hygiënenormen.
  • U hebt minder kosten voor vervangers bij ziekteverzuim.

Of het nu om voedselveiligheid gaat of een schone hotelkamer, je wilt garanties bieden. Ons inspectiesysteem helpt je daarbij. Je bespaart niet alleen tijd en geld, maar krijgt ook snel inzicht in knelpunten. Het management en de inspectie raken snel overtuigd van deze effectieve aanpak. Tijdig ingrijpen kan en zo houd je tevreden klanten. 

Wij bieden een zeer effectieve en goedkope tool. Het werkt super eenvoudig voor de gebruikers. En jij bespaart veel tijd en kosten in de verwerking van de inspectieresultaten, afhandeling van acties en periodieke analyses.


Nu in het systeem: Hotel kamer checklist.

Voor alle kamers in uw hotel is er een checklist in het systeem. Dit wordt simpel door uw personeel ingevuld en zo heeft u duidelijkheid wat er die dag allemaal goed of fout is gegaan in de kamers. Bij elke check is er de mogelijkheid dat personeel opmerkingen registreren. Het systeem verzameld de opmerkingen en deze worden aan het eind van de ronde automatische gemaild naar de persoon die verantwoordelijk is. Zodat deze persoon er opvolging aan kan geven.

Denk daarbij aan:

* gast is iets vergeten                

* er is iets gestolen

* er is iets kapot 

* of alle hygiëne checks  

Deze oplossing heeft u al voor € 9.95 per maand.


Zorg voor meer structuur in uw Hotel, Restaurant enz. Ga voor de digitale oplossing die betaalbaar is en door de vele oplossingen een complete oplossing voor uw bedrijf bied! Voor meer info belt u met 076-7002347.

HACCPhotel Hotelhaccp

© hygienecodeonline2017