Hygienecode online - Deursticker

Deur stickers:

Bij beiden pakketen kunt u ook een sticker bestellen, om te laten zien dat u over Hygiëne en allergenen kennis beschikt. Vele klanten vinden dit een stimulans om bij u te kopen of klant bij u te worden. Laat daarom op een simpele wijze zien dat U kennis heeft. Deze kunt u ook op uw eigen website gebruiken natuurlijk.

Sinds 13 december 2014 is het wettelijk verplicht om allergenen informatie te geven aan gasten. Ieder bedrijf dat eet- en drinkwaren bereidt en verkoopt is verplicht om deze allergenen informatie beschikbaar te hebben. Om op simpele wijze aan deze Allergenenwet te voldoen bestel je de sticker via de mail bij Hygiënecode online. klik hier. 

Allergenen sticker is wettelijk verplicht

In de Warenwet regeling staat dat horecabedrijven een duidelijk zichtbare vermelding dienen te hebben aangebracht met de melding dat de consument zich voor informatie over allergenen dient te wenden tot het horecapersoneel (artikel 3, lid c).

Nu je klanten duidelijk maken dat HYGIËNE een onderdeel van uw kwaliteit is:

Start met een abonnement van HygiëneCode Online en ontvang daarbij onze hygiënecode raamsticker om te laten zien dat gasten bij jou zaak veilig eten en drinken.

Hygiëne en Hygiënecode Online