Hygienecode online - AMS

Allergenen management systeem ( AMS )

        EN     

 

Hygiënecode online en het Allergenen Management Systeem slaan de handen ineen. Doordat beide systemen met elkaar gaan samenwerken is er een nóg completer digitaal voedselveiligheidspakket ontstaan. Dit zijn dé (digitale) oplossingen voor de food-professional van tegenwoordig! Iedereen die op een professionele wijze met voedselveiligheid omgaat weet dat alle bijkomende (verplichte) registraties vaak een tijdrovende en dagelijks terugkerende bezigheid is. Door gebruik te maken van deze gebruiksvriendelijke, intelligente, maar vooral ook betaalbare software oplossingen is het uitvoeren van deze registraties snel en efficiënt uitgevoerd. Bovendien voldoet u hiermee direct aan de wettelijke eisen die aan deze registraties worden gesteld. 

Allergenen Management Systeem:

Eenvoudig, snel en volledig allergenen-beheer
AMS is een handig online programma waarmee u met een paar muisklikken uw allergenen in al uw producten of gerechten inzichtelijk maakt. U bespaart hiermee de nodige tijd en kosten. Binnen 3 stappen voert u eenvoudig uw gerechten of producten in. De intelligente software houdt voor u bij in welk product of gerecht welke allergenen verwerkt zijn. Als uw klant vraagt welke allergenen er in uw gerechten verwerkt zijn kunt u hier direct antwoord op geven.


PRINT EEN QR-code en deel deze met uw klanten, deze QR-code stuurt uw klant naar uw digitale menukaart met alle allergenen info.


Geen zorgen over allergenenwetgeving.

AMS is ontwikkeld voor elke (horeca)ondernemer of zorginstelling die op verzoek van haar klanten volledige informatie moet kunnen verstrekken over de aan- of afwezigheid van allergenen in onverpakte maaltijdcomponenten. Denk hierbij aan een restaurant, café, lunchroom, snackbar, marktkraam, zorginstelling, ijssalon, bakker, slager etc. Iedereen die onverpakte levensmiddelen aanbied heeft zich per 13 december 2014 te houden aan deze wetgeving.

Meer dan 215.000 producten beschikbaar!

Door een koppeling met de database van PS in Foodservice bespaart u veel tijd bij het invullen van uw digitale magazijn. Het overnemen van productspecificaties behoort hiermee tot het verleden U heeft in AMS de beschikking over de volledige database van PS in Foodservice. Actuele allergeneninformatie is direct voor u beschikbaar. Dagelijks voegen fabrikanten nieuwe producten toe of wordt bestaande informatie aangepast. Gegevens in de database zijn daardoor altijd up-to-date!

 

allergenen en AMS en Hygiënecode online

 

Hygiënecode Online:
HACCP formulieren digitaal
Alle hygiënecodes zijn vertaald naar een digitaal systeem. Completer is er niet!  Al je papierenrompslomp is nu simpel digitaal bij te houden door iedereen die werkzaam is in het bedrijf. Door digitaal te gaan werken is er nu elk moment controle op je verplichte formulieren. Voor alle medewerkers een duidelijke taakverdeling, zorgt voor meer overzicht in de uit te voeren werkzaamheden.. Hygiënecode online is niet alleen het systeem! Door duidelijk advies en digitaal werken behaalt u de beste resultaat in uw kostenbesparing. En verbetert uw kwaliteit! Hygiëne is tenslotte een onderdeel van uw kwaliteit!

Zorg ervoor dat u het op deze onderdelen goed geborgd heeft en voorkom daarmee fouten in uw allergenen informatie en in uw HACCP verplichtingen. Probeer daarom deze digitale oplossing voor uw complete “Keuken management”  Van receptenboek tot ontvangst goederen, van temperatuurregistratie tot allergenen-beheer. 


Nu alles onder één (digitaal) dak! 

 

Wil u graag meer info? vul hier je gegevens in.